ingyenes szállítás 20 000 forint felett

Kérdezz tőlünk bármit

Szállítás és fizetés

Raktáron lévő termékeinket akár 2 munkanapon belül megkaphatod, a GLS futárszolgálat általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között.

Rendelhető termékeinket 5-7 munkanapon belül szállítjuk.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre pl.: a munkahelyedre vagy akár személyes csomagátvételt is az általad választott GLS CsomagPontban.

Ha nem kérsz semmilyen változtatást, akkor GLS két munkanapon belül ismét megkísérli a küldemény kézbesítését az eredeti címre.
(Ha nem látod a GLS levelét, akkor lehet, hogy spam vagy a promóciók mappában landolt.)

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét): Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. 

Bankkártyás fizetés: Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankkártyáddal.

990 Ft., viszont a szállítás Magyarországon 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

A leadott megrendeléseken már nem tudunk olyan változtatásokat végrehajtani, mint pl. méretmódosítás, szín módosítása vagy további árucikk hozzáadása.

Amíg a csomagodat át nem adjuk futárunknak, addig a kért szállítási módon illetve szállítási címen van mód a változtatásra.

A szállítási cím változásait addig van mód megváltoztatni, amíg a csomagodat át nem adjuk futárunknak.

Ha szeretnél módosítani a szállítási címen vagy a megjelölt GLS Csomagponton, e-mailen jelezheted az info@prettydress.hu e-mail címre, válasz levélben a tőlünk kapott rendelés visszaigazoló e-mailedre.

Igen. Biztosítjuk a szerződéstől való elállás jogát, valamint az áru indoklás nélküli visszaküldésének lehetőségét. A szerződéstől elállni a megvásárolt áru kézhezvételétől számított 14 napon belül lehetséges, illetve a megrendelés és a termék átvétele közötti időben is élhetsz elállási jogoddal. Amennyiben az áru az elvárásaidnak nem felelt meg, és nem használtad, jelezd nekünk e-mailen az info@prettydress.hu email címre, majd a saját költségeden küld vissza részünkre a terméket. 

Legkésőbb a termék visszaérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítjük az általad megvásárolt termék árát és a vásárláskor megfizetett szállítási költséget. 

Ha a megrendelt termékért bankkártyával fizettél, akkor a pénzt ugyanarra a bankkártyára utaljuk vissza, amelyről kifizetted az árut. Ha az áruért utánvéttel vagy előre utalással fizettél, akkor a visszautaláshoz kérjük, hogy add meg azt a kedvezményezettet és bankszámla számot, ahova szeretnéd, hogy a visszajáró összeget elutaljuk.